Advents Yoga

Find julefreden i den travle adventstid

Yoga hver søndag i december 2017 kl. 10 - 12. 

 

Julen skulle gerne være den mildeste tid på året. Men ofte bliver det den travleste, dyreste og mest stressfyldte måned - hvis ikke vi passer på. 
Her er 3 adventsgaver til dig og dine nære, som en hjælp til at holde dig både blød, stærk og i god balance med et åbent varmt hjerte, hele december måned. 

1. søndag i advent "Twist dig fri"

Julen er tiden hvor tingene går stærkt, vi skal nå meget, traditioner mødes på tværs af familier og vi må bøje os og være flektible, så alle ender kan mødes i bedste juleånd. 
1. søndag i advent, sætter vi fokus på fleksibilitet og twist i krop og sind, så du kan gå ind i december måned mere fri, blød og afslappet. 
TILMELD DIG 3. DECEMBER 2017 KL. 10 - 12

2. søndag i advent "Styrke og energi"

Der er så meget vi gerne vil nå i december, men energien følger ikke altid med. Energi er meget mere værdifuldt end dyre materielle ting under juletræet. Åndedræt og bevægelse i flow, nærvær, dyb vejrtrækning - altsammen sender det information til hjernen om genopbygning og restitution. 
2. søndag i advent har vi fokus på at bygge energi op og finde den indre styrke, så du holder energien hele måneden. 
TILMELD DIG 10. DECEMBER 2017 KL. 10 - 12

3. søndag i advent "Et varmt hjerte"

Julen er hjerternes tid. Vi fletter julehjerter, vi skriver julekort og vi mødes til julegløgg og kærligt samvær. Et varmt hjerte kan sprede varme selv i de koldeste stuer. 
3. søndag i advent giver vi hjertet fuld opmærksomhed og oplever hvordan et varmt og blødt hjerte, kan bringe ro og indre fred. 
TILMELD DIG 17. DECEMBER 2017 KL. 10 - 12


Pris: 1 gang kr. 140,00, 2 gange kr. 250,00, 3 gange kr. 350 kr. 

 

Alle kan være med - det er også tanken, at du kan invitere din partner, dit barn eller en god ven/veninde. 
 

TILMELD DIG ALLE 3 GANGE HER