Nyhedsbrev - August 2014

27 August, 2014

Kære læser. 

Sommeren er så småt på hæld og det har været en skøn skøn sommer, på mange måder her på Samsø. Jeg har dyrket en masse yoga, med mange skønne mennesker i løbet af de sidste måneder.

Nogle af højdepunkterne fra sommeren var et skønt besøg af 9 børn med deres mødre til børneretreat i Solglimt i juni måned. Det var en fantastisk oplevelse, og der er mange smil og kærlige blikke der stadig huskes og er gemt et særligt sted indeni.

I juli var der sommeryoga i Solglimt hver morgen kl. 8.00 - 10.00. Det fungerede rigtig godt i samarbejde med Mette Maj, vi har haft besøg af mange feriegæster og heldigvis også nogle af Jer kendte ansigter.

Som rosinen i enden, har vi lige afsluttet Yoga- og Meditationsretreat i rumogrooms i samarbejde med Svend Trier og Ananda som kok, samt en masse frivillige hænder. Tusind tak til Jer alle. I år havde vi for første gange 2 retreats med fuldt hus på begge. Skønne mennesker, dejligt mad, masser af solskin og glade smil - og tid til fordybelse, eftertænksomhed og en vis portion visdom til efterårets måneder.
Vi gør det igen til næste år, og der er allerede lavet aftale med Susanne fra rumogrooms, så vi kan sikre de skønne omgivelser. Næste år bliver det ugerne 31 og 32, og vi åbner for tilmelding i løbet af de næste par måneder, så hold øje med nyhedsbrevene fra henholdsvis Quantum Seminars og Yogamo.

Lige nu fokuserer min kollega, Helle og jeg selv, på nye lokaler til Dansk Yogas læreruddannelse.
Vi har længe ledt efter egne lokaler til læreruddannelsen i Jylland.
I juni måned fandt vi endelig nogle skønne lokaler i Vejle midtby, nærmere bestemt Vedelsgade 23.
Det betyder, at uddannelsen fremover vil have egne lækre lokaler i Vejle og alt aktivitet vedrørende uddannelse vil foregå her.
Vi har indrettet lokalerne og allerede budt de første aspiranter velkommen. Vil du læse mere om uddannelsen, så besøg www.danskyogauddannelse.dk

Den nye webshop har nu fungeret et par måneder. Den bliver flittigt brugt og det er vi selvfølgelig super glad for. Thomas og jeg pakker bestillingerne med masser af kærlighed og så drøner vi til posthuset i Ballen og får dem med postbuddet. Når man bor på en lille ø, så kan posten godt være et par dage ekstra om at nå frem, så den charme må vi tage med
Vi venter stadig på at blive optaget hos nets, så du blandt andet kan benytte dit dankort når du handler, men vi må have tålmodighed lidt endnu. Håber det er på plads i løbet af de næste par uger.
I løbet af den kommende tid, kommer der nye farver og modeller fra Manduka, som vi glæder os til at vise Jer. Der arbejdes også på nye CDér med guidede yogaprogrammer. Måtte desværre melde udsolgt midt på sommeren, men har noteret mig, at I er mange der allerede står på "venteliste", så jeg vil tillade mig at informere jer via nyhedsbrevet, når de ligger klar på shoppen. Se eventuelt shoppen her 

Herunder bringer jeg en lille appetitvækker over hvad der kommer til at foregå den kommende tid.

Ellers vil jeg ønske jer alle en rigtig dejlig sensommer - jeg glæder mig til at se Jer allesammen igen, når nye hold starter og vi igen kommer ind i en rytme sammen.

Se også resten af nyhedsbrevet fra August på Facebook og tilmeld dig de fremtidige på Yogamo.dk

 


Smil og kærlighed fra


Anette

 

Tilføj kommentar