Hjertets Natur 7. - 10. oktober 2021

 

 

4 bløde dage til DIG

Dage med masser af nydelsesfuld yoga, smuk natur og tid til DIG...


Formålet med at tage på dette naturretreat er, at styrke din forbindelse til naturens kraft og samtidig styrke din indsigt i dig selv. Igennem flere dage, vil du bevidst arbejde med, at mærke den dybere kontakt til dit eget hjerterum og til naturens hjerterum. 
Finde det sted for alting dvæler og bare ER. 


Der er yoga morgen og aften hver dag. Hver morgen starter stille og blødt med en varm ingefærdrik med citron, så du kommer godt fra start. Du bliver forkælet med lækker vegetarisk mad i løbet af dagene og madpakker på gåturene i form af salat på glas med hjemmebagt brød. 

 

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du sikre dig en plads, er du velkommen til at skrive til mig på anettemeldgaard@yogamo.dk eller du kan booke din plads HER.

Book plads nu

 

 
 

 

​​​​​Retreatet foregår i fredfyldte omgivelser hos Samsø Retreat, der ligger midt i den smukke Brattinsgborg skov. Tæt ved smuk og fredfyldt sandstrand med mulighed for at være stille, bade eller gå dine egne ture. 

 

I løbet af dagene er der små pauser med stilhed, hvor du får lov til at synke ind i dig selv, mærke og bare være til stede i et kærligt og støttende rum. På den måde får du mulighed for at vende hjem med et større overskud, en lethed i kroppen og en fornemmelse af at være i god kontakt med dit eget hjerte. 

 

 

 

 

 

Se mere i brochuren herunder