Hjertets Stilhed 21. - 24. maj 2021

 

 

4 bløde dage til DIG

Dage med hjerterum og nærvær

Formålet med, at tage på dette stilhedsretreat på Samsø er, at styrke din spirituelle udvikling og give dig ny indsigt i dig selv. Igennem flere dage, vil du bevidst arbejde med, at styrke den dybere kontakt til dit eget indre stille sted og få adgang til den dybere liggende visdom i dit hjerte.

 

Der er yoga morgen og aften hver eftermiddag, og der er meditation om aftenen. Hver morgen starter stille og blødt med en varm ingefærdrik med citron, så du kommer godt fra start. Du bliver forkælet med lækker vegetarisk mad i løbet af dagene lavet med kærlighed.

 

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du sikre dig en plads, er du velkommen til at skrive til mig på anettemeldgaard@yogamo.dk eller du kan booke din plads HER.

Book plads nu

 

  

Retreatet foregår i fredfyldte omgivelser hos Samsø Retreat, der ligger midt i den smukke Brattingsborg skov. Tæt ved smuk og fredfyldt sandstrand med mulighed for at være stille, bade eller gå dine egne ture.

 

Vi møder hinanden med en velkomstsnak og slutter igen med et evaluerende møde. Resten af tiden er stilletid, dog tales der i yogaundervisningen og ved det første måltid torsdag aften.

 

 

 

 

 

Se mere i brochuren herunder