Yoga- & vandreretreat 5.-8. oktober 2023

 

 

Ind i hjertet - ud i verden

Velkommen til et naturfyldt yoga retreat, hvor du har mulighed for at lade dig selv op og fordybe dig i rolige omgivelser. Tag med på en forlænget weekend på skønne Samsø Retreat, der ligger i Brattingsborg skov, tæt på hav og strand. 

Forkæl dig selv med vandreture, yoga, meditation, nærende kost og tid til DIG. Tid i naturen giver dig mulighed for, at komme i kontakt med naturens healende kræfter, nyde at vandre og mærke hvad du har på hjerte. 

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du sikre dig en plads, er du velkommen til at skrive til mig på anettemeldgaard@yogamo.dk eller du kan booke din plads HER.

 

 

 

Vi arbejder med en skøn blanding af yogaflows, åndedrætsøvelser, meditation og restorative yoga.

Morgenen starter blødt med en varm kop ingefærdrik med citron, så du kommer godt fra start. Der er yoga morgen og aften og dagene foregår i naturen, hvor vi vandrer og skovbader. 

Du bliver forkælet med lækker vegetarisk mad i løbet af retreatet og du får madpakker med når vi er ude om eftermiddagene. 

Flere dage i naturen gør, at du kan vende hjem med et større overskud, en lethed i kroppen og en fornemmelse af at være i god kontakt med dit hjerte. 

 

Book plads nu