Yoga- & Stilhedsretreat 27.-30. april 2023

 

 

Noget på hjerte

Velkommen til et fredfyldt yoga retreat, hvor du har mulighed for at lade dig selv op og fordybe dig i naturskønne omgivelser. Tag med på en forlænget weekend på skønne Samsø Retreat, der ligger i Brattingsborg skov, tæt på hav og strand. 

Forkæl dig selv med fredfyldte dage i fordybelse med yoga, meditation, nærende kost og stille tid til dig. Stille tid der giver dig mulighed for at se indad for en stund og bare være til stede i et kærligt  og støttende rum i tæt kontakt med dit hjerte. 

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du sikre dig en plads, er du velkommen til at skrive til mig på anettemeldgaard@yogamo.dk eller du kan booke din plads HER.

Book plads nu

 

 

Vi arbejder med en skøn blanding af yogaflows, åndedrætsøvelser, meditation og restorative yoga.

Morgenen starter blødt med en varm kop ingefærdrik med citron, så du kommer godt fra start. Der er yoga morgen og eftermiddag og meditation hver aften og i løbet af dagene. 

Du bliver forkælet med lækker vegetarisk mad i løbet af retreatet som indtages i stilhed. 

Fra torsdag aften er der stilhed til lørdag aften. Flere dage i stilhed og ro gør, at du kan vende hjem med et større overskud, en lethed i kroppen og en fornemmelse af at være i god kontakt med dit hjerte.