Kunsten at slappe af

oprettet d.

Kunsten at slappe af

Fredfyldte dage med restorativ yoga...

Jeg elsker selv Restorativ Yoga.
Bare at ligge der, understøttet at puder, tæpper og props og bare slappe helt af. Mærke vejrtrækningen og mærke hvordan roen lander helt ind i hver eneste celle af min krop, så jeg tilsidst falder hen i en tilstand af fuldkommen ro og afspændthed. 

Jeg oplever Restorativ Yoga lidt som en hemmelig og lidt uopdaget juvel i yogaen. Ofte tror vi mennesker at vi skal gøre så meget, også når det kommer til at slappe af. Men i Restorativ yoga, skal vi ikke gøre ret meget andet end at give os hen. Når vi så gør det, så sker det magiske, at kroppen falder ind i sin helt naturlige tilstand, hvor der ikke længere er kamp eller spænding og ren selvhealing sættes igang. 

Jeg har selv prøvet det mange gange og jeg har set det på et utal af mine elever, hvordan det magiske sker, når bare vi får tiden og roen til at give os hen og slappe af.

Når det er mørkt og vi føler os mindre energifyldte, er det ENDNU bedre at fordybe sig i restorativ yoga er min erfaring.
Derfor tilbyder jeg fredfyldte dage med Restorativ Yoga i de kommende måneder både i Vejle og på Samsø


Fredag den 26. januar kl. 16.30 - 19.00 på Samsø

Søndag den 11. marts kl. 12.00 - 14.30 i Vejle
 

Lørdag den 7. april kl. 9.30 - 12.00 i Vejle
 

Hvis I er en gruppe på minimum 6, som gerne vil have en fredfyldt stund bare for Jer, så vil jeg RIGTIG gerne forkæle Jer...

Retreat på Samsø for stressramte 11. - 14. april 2018

4 dages retreat med yoga, mindfulness, natur og stilhed -  i samarbejde med en af Danmarks dygtigste stresscoaches - Lisbeth Fruensgaard


Giv dig selv 4 fredfyldte unikke dage, hvor du kun skal tænke på dig selv, med mulighed for igen at vende tilbage til en hverdag fyldt med overskud og balance.

4 dage hvor du kan være stille og gøre absolut ingenting i Samsø´s smukke natur. 

Lisbeth og jeg underviser på skift, i yoga, restorativ yoga, mindfulness og forskellige workshops, kombineret med Samsøs skønne natur, sund mad og masser af tid til at balancere dit nervesystem.
 

Læs meget mere om vores retreat for stressramte på Samsø her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar