Forår i luften...

Oprettet d.

Forår i luften...

Da jeg vågnede i morges, var det hverken af Laurids der skulle ud at tisse, håndværkere der skulle tidligt ind eller lyden af mit vækketur...
Det var lyden af fuglestemmer.
Ikke bare en enkelt fugl, der sulten bad om mad. Nej, det lød som om det kom fra hele skoven. Den smukkeste fuglesang som gik lige i hjertet, jeg tænkte om der mon var generalprøve inden forårets koncerter.
Jeg mærkede en følelse af lykke helt ind i cellerne af min krop. 
Fuglene tager ikke fejl - foråret er på vej:)
 

Efter 10 dage i farverige Indien, er jeg blevet mindet om, hvad solen, varmen, fuglene og farverne gør ved kroppen, sindet og sjælen. Jeg er også blevet mindet om, hvad en pause fra hverdagen gør ved mit velbefindende og mit energiniveau. 
 

Jeg tror vi alle har brug for denne slags pauser.
Små pauser i løbet af dagligdagen til at mærke hjertet og åndedrættet, ugentlige pauser med yoga, meditation og fordybelse og så de årlige pauser hvor vi trækker stikket for en stund, lader andre tage opvasken, nyder og bare giver os hen.
 

Inden længe er der vinterjævndøgn, så bliver dagene igen længere end nætterne. Men selvom der på kalenderen står forår, er det ikke sikkert du fornemmer foråret inden i dig endnu. Der er måske stadig vintertræthed, bleghed og måske har du været ramt af influenza. 
 

Derfor kan det være godt at sætte pauserne i kalenderen, prioritere dine daglige, ugentlige og årlige pauser. Hvor du genoplader batterierne og mærker energien vokse inden i dig. 
For at holde mig selv i ørerne skriver jeg i min kalender hvornår jeg holder pauser. Hvornår jeg vil gå tur i skoven, hvornår jeg vil lave en afspænding og hvornår jeg dyrker yoga og mediterer. Det får samme prioritet som de daglige praktiske gøremål, så jeg sikrer mig, at effektiviteten ikke overtager nydelsen. 
 

I marts og april tilbyder jeg nogle dejlige pauser til DIG - hvis du trænger til at forkæle dig...
 

 

Fredfyldt søndag i Vejle den 11. marts kl. 12 - 14.30
 

På søndag tilbyder jeg en workshop i Vejle med Restorativ Yoga.
Jeg har lige et par ledige pladser tilbage..
 

Jeg oplever selv Restorativ Yoga som en skjult juvel i yogaen. Ofte tror vi at vi skal gøre så meget, også når det kommer til at slappe af. Men i Restorativ yoga, skal vi ikke gøre ret meget andet end at give os hen. Når vi så gør det, så sker det magiske, at kroppen falder ind i sin helt naturlige tilstand, hvor der ikke længere er kamp eller spænding og ren selvhealing sættes igang. 

Du kan læse mere og tilmelde dig til søndag den 11. marts kl. 12 - 14.30 i Vejle her

 

 

Mindfulness retreat på Samsø 11. - 14. april 2018
 

4 dages retreat med yoga, mindfulness, natur og stilhed -  i samarbejde med en af Danmarks dygtigste stresscoaches - Lisbeth Fruensgaard
 

Giv dig selv 4 fredfyldte unikke dage, hvor du kun skal tænke på dig selv, med mulighed for igen at vende tilbage til en hverdag fyldt med overskud og balance.
 

4 dage hvor du kan være stille og gøre absolut ingenting i Samsø´s smukke natur. 
 

Lisbeth og jeg underviser på skift, i yoga, restorativ yoga, mindfulness og forskellige workshops, kombineret med Samsøs skønne natur, sund mad og masser af tid til at balancere dit nervesystem.

Du kan læse mere og tilmelde dig vores retreat for stressramte på Samsø her

 

Jeg ønsker dig en dejlig første forårs måned..

Namaste
Anette Meldgaard


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar