Nytårsretreat i Maribo d. 28. december 2023 - 1. januar 2024

Om retreatet

Stilhed, åbenhed & en ny begyndelse. En invitation til at slippe året og gå ind i et nyt år med ro, overskud og åbenhed. 

Fire intense dage med masser af meditation, yoga og indre fordybelse. En lejlighed til at koble totalt af og heale dig selv på dybere niveauer. Herved frigøres indre ressourcer af energi og glæde, som du kan tage med dig hjem i dagligdagen efter retreatet. 

Vi har afholdt nytårsretreat igennem mange år og nyder at dele undervisningen. Svend Trier underviser i meditation og Anette Meldgaard underviser i yoga. 

Yogaformen er meditativ og fordybende med mulighed for at synke dybere ind og heale på et dybt plan. Samtidig vil der være lidt mere flow og energi, særligt i morgenflowet, så du får energien til at flyde i din krop og mærker styrken inden i dig. 

Meditationsformen tager udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer og vi vil udforske forskellige former for meditation og desuden arbejde med selvrefleksion og nærværstræning. 

Vi glæder os til at dele de smukke nytårsdage med dig

Retreatet foregår hos Inspirationscenter Maribo. Du overnatter i skønne lyse værelser i forskellige størrelser, med bad og toilet tilknyttet. Stedet ligger i nærheden af Maribo i en lille by der hedder Hunseby. Huset er omgivet af en dejlig gammel have med mange fine og forskellige haverum. Hele stedet summer af stilhed og ro, som du kan lade dig synke ind i, mens du er på retreat. 
Læs mere her: Inspirationscenter.dk

 

 

Book plads nu

 


Retreatet giver dig 

 • Ro dage med meditation og yoga, efterlader et aftryk af ro i dig, som du kan næres af igennem en længere periode
   
 • Vitalitet yogaformen er meditativ og fordybende hvor energi opbygges i dit system, energi der kan give dig fornyede kræfter og vitalitet
   
 • Overskud når du kan træde ud af den daglige rytme for en stund, hvor du ikke har praktiske forpligtelser, får du overskud til at mærke dybere ind i dig selv for derefter at give ud af dit overskud. 
   
 • Hjertekontakt du inviteres ind i dit hjerterum over flere dage, således du mærker det du har på hjerte fra et endnu dybere sted.
   
 • Glæde når vi slipper den ydre verden for en stund, kommer vi ofte i kontakt med det sted i os hvor glæden bor uafhængig af noget i det ydre. 

 

Vi glæder os meget til at dele retreatdagene med dig!

 

 

Programmet

Hovedvægten vil være på meditation, bevidsthedsøvelser, spørgsmål-svar sessioner og dialog omkring bevidsthedens udfoldelse.
Selve nytårsaften mediterer vi sammen ind i det nye år. 

Vi har 1 ½ times enkle yogaøvelser (alle kan være med) hver morgen inden morgenmad (fra 7.30 – 9.00).
Fokus på meditation, bevidsthed og væren om formiddagen fra kl. 10.30 - ca. 12.30.

Herefter er der frokost og pause frem til kl. 15.30 - med mulighed for gåture eller hvile og afkobling på værelset eller i opholdsrum.

Fra 15.30 - ca. 18.15 er der igen undervisning med meditation – afsluttende med 1 times yoga inden aftensmaden.

Aftensmaden serveres kl. 18.30. Kl. 19.45.

Vi runder dagen af med meditation, spørgsmål og svar og dialog. 

 

 

 

Book plads nu

 


 
 
Undervisere
 

Anette Meldgaard & Svend Trier

Uddannelse: Yogalærer fra Dansk Yoga i 2008, TriYoga level 3, TRE (Trauma Releasing Excercises). Jeg har særligt fokus på flows, hvor bevægelsen bliver en langstrakt meditation sammen med restorative yogaøvelser og meditation. 

Baggrund: Jeg er uddannet yogalærer fra Dansk Yogas uddannelse i 2008 og har siden undervist og uddannet mig videre inden for yoga og meditation samt kropslig traume behandling. Jeg bor til daglig på Samsø, hvor jeg har min virksomhed og til daglig underviser i yoga, uddanner yogalærere igennem AYogaStory, afholder retreats og nyder naturen, roen og stilheden. 
Jeg har tidligere arbejdet som kreativ indkøber i tekstilbranchen og bruger min kreative side i mit arbejde som yogalærer. 
Jeg elsker at skabe rum for fordybelse, undersøgelse og læring og glæder mig til at invitere dig med. 

 

Kontakt

 

Ved yderligere spørgsmål kontakt os på

Telefon: +45 29 86 06 48

E-mail: info@yogamo.dk