Min Livsrejse

 I 2011 delte jeg min livsrejse med journalist Anders Laugesen i programmet “Mennesker og Tro” på P1, som Anders har har været tilrettelægger på i mange år. Du kan læse mere om Anders Laugesen


Anders indledning til udsendelsen starter således:

"I det ydre var livet perfekt, men inden i Anette Meldgaards hjerte dominerede følelsen af tomhed. En rejse til Inden blev et vendepunkt, og en ny livsrejse begyndte.
Anette Meldgaard fortæller i en samtale med Anders Laugesen om, hvordan hun ved at følge sit hjerte endte på Samsø. Her har hun fået et nyt liv med plads til fordybelse.
Yogaen er hendes livsopgave.
Yogaen spiller en central rolle i Anette Meldgaards liv.
Den har været med til at bryde tomheden, og derfor har hun i sin yogaundervisning fundet en livsopgave med at vise travle danskere, at livet kan være mere end et hektisk liv i den ydre verden. Anette Meldgaard vil nemlig gerne dele sin viden og sine oplevelser med andre”

Citat Anders Laugesen.

Anders og jeg mødte hinanden på en særlig rejse for mig, til Indien i 2009, hvor vi delte flysæder. Det blev et meget værdifuldt møde, ind i et nysgerrigt univers hvor Anders åbent deler af sin enorme viden.

Anders er et utroligt nærværende menneske og en fabelagtig journalist. Han formår at stille spørgsmål som gør mange af hans programmer helt fantastisk gode og meget autentiske.

Måske har du lyst til, at høre Anders og mit gensynsmøde på Samsø, hvor han spørger ind til min livsrejse. Sidst i programmet er der en lille stemningsbeskrivelse fra en morgen i den Indiske by Rishikesh, hvor yogaen har et af sine vigtige centre. Byen bliver også kaldt "The world capital of Yoga"


Hør min livsrejse