Det siger andre

UDTALELSER OM RETREATS OG WORKSHOPS:

 Dorte Lausten Bograd
Hver gang jeg er til yoga eller på retreat, glæder det mig dybt at møde Anettes favnende varme. Bare dét, giver ro.
De fysiske øvelser og den meditative tilgang, er uundværlig for mig. Det lykkedes mig oftes at være fuldt tilstede.  
Det er et åndehul i mit liv, en tid hvor der er helt ro på tanker og kroppen. Tak Anette. 

 Michaela Otto 
Efter deltagelse på Anettes yoga- og stilhedsretreat på Samsø, mødte jeg i mig dybere og nye lag. 
Anette har en fantastisk evne til at guide i meditationen og yogaen, og i det at være, og hun er i sig selv symbolet på nærvær, tilstedeværelse, stilhed samt det at leve. 
Den stilhed det bragte i min krop og i mit sind er ren balsam, og i Anettes samvær, hendes måde at tilrettelægge retreatet på; indhold, nærvær og ikke mindst det ’rum’ hun skaber, er man i de bedste hænder på vejen ind længere mod sig selv. Dette både via hendes yoga, meditation samt den mulighed for eget nærvær hun inviterer til.
Det er på ingen måde sidste gang jeg via Anettes retreats holder en pause fra min ’almindelige hverdag’ for at mærke mig selv og livet.

  Maria Stuhr
Anettes yoga er yoga med kærlighed. Kærlighed til både krop og sjæl. Jeg har tidligere forsøgt mig med yoga forskellige steder, men har altid måttet opgive, da jeg fik hovedpine og andet fysisk ubehag ud af det. Sådan er det ikke længere. Efter jeg for mange år siden var så heldig at møde Anette og efterfølgende har deltaget i både undervisning og retreats med hende, er yoga blevet en livgivende og herlig  oplevelse. Kroppen elsker det, og jeg oplever efterfølgende stort velbehag. Alt træthed er forsvundet og hovedet er klart. Jeg bliver så bevæget under hver eneste session. Kommer i  kontakt  med stor kærlighed til mig  og til Livet. Jeg kan på det varmeste anbefale "Anetteyoga"

 

Linda Hansen
Mit ophold på dit stilhedsretreat, har betydet meget mere end du aner. Jeg kom i den tro, at jeg blot skulle have et par rolige stilheds dage med skøn yoga og meditation - men jeg kom hjem med, hvad der blev starten på et helt nyt liv.Det emmer af fred og harmoni, og at bo hos dig et par dage, er den bedste gave jeg har givet mig selv. Roen, stemningen, øvelserne og dig søde, har gjort en kæmpe forskel i mit liv. TAK for dig Anettte.

 

Lisbeth Hybel Fønsskov
Når jeg lander med færgen fra Jylland på Samsø, så ved jeg, at der venter mig nogle skønne dage i selskab med Anette og en flok dejlige piger. 
Alene cykelturen fra færgen til Anette er en "lise" i sig selv hvor tempoet langsomt skrues ned.  Allerede efter den første yoga session er krop og sind gået i Yin. Åndedrættet bliver dybere bevægelserne langsommere - der bliver plads til bare at være.
Efter 4 dejlige dage sammen med dig og din yoga, så er man "født på ny". Man har bare lyst til at tage "langsommeligheden" med sig hjem, og det lykkes faktisk også, jeg tænker, at ens "omgivelser" kan mærke, at jeg har været på retreat.

Lone Thing Andersen
Et retreat hos Anette var en rørende og indsigts givende oplevelse. 
Jeg fik redskaber til at  finde ro i krop og sind og give begge dele mulighed for at restituere. Varm, nænsom og nærværende undervisning gik op i en højere enhed med stilheden, oplevelsen blev uendeligt betydningsfuld og brugbar for mig.