Velkommen til yogamo.dk

Velkommen til Yogamo.dk

Yoga betyder i sin essens ”at forene” og beskrives ofte på flere måder, her er en måde at beskrive det på.

“Yoga er videnskab om livet, et fuldstændigt system der inkluderer fysiske stillinger (asanas) og åndedrætsøvelser (pranayamas), men som kun dækker en lille del af hele yogasystemet. Målet er at samle sindets kræfter, og bringe det til absolut stilhed gennem koncentration og meditation (dharana og dhyana) frem til samadhi, hvor enhver følelse af at være ego med en seperat eksistens ophører, og man bliver et med det Guddommelige”.

Yoga er en metode til at komme i kontakt med sit indre. Først når du er kommet i kontakt med det indre, da kan du frigøre dig fuldt ud, og forene dig med det Guddommelige.

I dag dyrkes der yoga over hele verden, med mange forskellige formål. For nogen handler det mest om det fysiske hvor det for andre handler mere om det mentale eller spirituelle.  Fælles er, at  finde den indre styrke  og ro. Nutidens travle hverdag gør, at vi tit glemmer os selv og fortaber os i dagligdagens opgaver. Her kommer yoga ind i billedet og giver dig redskaber der kan bringe mere nærvær og ro! Øvelserne udføres, når du har den rette vejrtrækning og fuld opmærksomhed på det du gør. Det er det, der gør yoga til et godt afbræk fra en travl hverdag.

Her på Yogamo.dk kan du finde yoga retreats og yoga undervisning. Du kan også købe det udstyr du har brug for til din yoga. Du kan finde yoga-produkter, så du kan udføre øvelserne hjemme på stuegulvet, eller selv være forberedt til yogaundervisningen. Ud over udstyr kan du også finde lækkert yogatøj. Alle vores fysiske produkter er fremstillet i de bedste og mest miljøvenlige materialer. 

Kig rundt på siden og lad dig inspirere :)

De bedste hilsner, 
Anette Meldgaard