Sommerretreat 9. - 14. august 2021

 

 

At hvile i væren - 5 dybe dage til dig

Med Svend Trier og Anette Meldgaard


Der er en helt særlig stemning og skønhed på Samsø om sommeren, hvor vi afholder sommerretreat med yoga og meditation. 

Hver morgen starter kærligt og blødt med morgenyoga og lækker hjemmelavet morgenmad som du kan nyde i ro og fred. Om formiddagen er der meditationsundervisning, hvor du både lærer om meditation og samtidig selv mediterer. Frokosten er vegetarisk og inspirerende, herefter får du en dejlig lang pause hvor du kan gå til vandet, læse en bo, hvile dig eller gøre lige præcis det der nærer dig. Om eftermiddagen er der blød yoga, ofte med et restorativt twist så du bliver blød og afspændt. Nærende aftensmad i form af en lækker suppe eller andet der er let at fordøje, inden aftenmeditation og dialog.  Alle dagene bliver du forkælet med lækker vegetarisk mad lavet med kærlighed. 

 

 

 

 

 

En af dagene er en halv fridag, hvor du kan udforske Samsø lidt nærmere på egen hånd eller slappe af som du har lyst til. 

Retreatet foregår i fredfyldte omgivelser hos Samsø Retreat, der ligger midt i den smukke Brattingsborg skov. Tæt ved smuk og fredfyldt sandstrand med mulighed for at være stille, bade eller gå dine egne ture.

 

Kurset henvender sig til dig, der allerede har nogen erfaring med yoga og meditation, således du er klar til at gå lidt dybere i dig selv. 

 

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du sikre dig en plads, er du velkommen til at skrive til mig på anettemeldgaard@yogamo.dk eller du kan booke din plads HER.


Book plads nu

 

 

 

 

Se mere i brochuren herunder