Stilhed og fordybelse 31. jan - 3. feb. 2019

 

 

4 fredfyldte dage i stilhed på Samsø

En pause fra hverdagen, der har til formål at styrke din adgang til dit eget indre sted og til det der er større end dig. 
En pause med nærvær, fordybelse, yoga, meditation og velvære. Oplev hvordan du i løbet af få dage vil blive mentalt, såvel som fysisk og spirituelt næret.   

 

Læs mere om vores retreat med stilhed og fordybelse 31. januar - 3. februar 2019 til Samsø:

LÆS MERE HER 

 

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du sikre dig en plads, er du velkommen til at skrive til mig på anettemeldgaard@yogamo.dk eller du kan booke din plads HER.

Book plads nu

 

"Efter deltagelse på Anettes yoga- og stilhedsretreat på Samsø, mødte jeg i mig selv dybere.
Anette har en fantastisk evne til at guide i meditationen og yogaen, og i det at være, og hun er i sig selv symbolet på nærvær, tilstedeværelse, stilhed samt det at leve. 
Den stilhed det bragte i min krop og i mit sind er ren balsam, og i Anettes samvær, hendes måde at tilrettelægge retreatet på; indhold, nærvær og ikke mindst det ’rum’ hun skaber, er man i de bedste hænder på vejen ind længere mod sig selv. Dette både via hendes yoga, meditation samt den mulighed for eget nærvær hun inviterer til.
Det er på ingen måde sidste gang jeg via Anettes retreats holder en pause fra min ’almindelige hverdag’ for at mærke mig selv og livet."
Gode hilsner, Michaela Otto