Væren & Nærvær 25.-30. juli 2022

 

 

5 lyse dage til dig 

Velkommen til et inspirerende yoga- og meditationsretreat med Svend Trier og Anette Meldgaard, hvor du har mulighed for at lade dig selv op og fordybe dig i naturskønne omgivelser.

Tag med en uge til smukke Samsø, når lyset strækker sig uendeligt og dagene er lange og lyse. Forkæl dig selv med yoga, meditation, nærende kost og tid til dig. En kærkommen lejlighed til at komme i kontakt med naturens healende kræfter, nyde en gåtur i skoven eller ved stranden, bade og bare være til stede.

Vi arbejder med en blanding af yogaflows, åndedrætsøvelser, meditation og restorativ yoga. Yogaformen er meditativ og fordybende med en intention om at møde din krop lige hvor den er. Meditationsundervisningen henvender sig både til nybegyndere og mere øvede mediterende, og vi vil udforske flere forskellige måder at meditere på.

 

 

Der er yoga morgen og om eftermiddagene og der er meditationsundervisning hver formiddag og meditation og dialog hver aften.

Du bliver forkælet med lækker vegetarisk mad i løbet af retreatet.

Et sådant retreat over flere dage, kan sætte et dybt aftryk i krop og sjæl som du kan næres af igennem lang tid efterfølgende. 
Vi har arbejdet tæt sammen igennem mere end 10 år og formidler det samme essentielle budskab med hver vores indgangsvinkel.

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du sikre dig en plads, er du velkommen til at skrive til mig på anettemeldgaard@yogamo.dk eller du kan booke din plads HER.

Book plads nu