Find hjem med yoga

Mange mennesker lever livet i overhalingsbanen. Der er hele tiden mere at nå, mere at gøre og lige rundt om næste hjørne venter lykken - tror vi ihvertfald. I 2009 startede jeg min virksomhed Yogamo for at hjælpe os til at stoppe op og mærke efter. Jeg havde et ønske om at dele min glæde og kærlighed ved yoga. Kroppen er nemlig i stand til at helbrede sig selv, hvis blot vi giver den de rette betingelser og sørger for at opretholde den indre balance. Yoga kan med andre ord hjælpe os med at komme tilbage til vores indre kerne; til at komme hjem.

Jeg elsker selv at bruge min krop, mærke energien strømme og kroppen smile indefra. Dette ønsker jeg at dele ud af igennem min store erfaring. Hos Yogamo tilbyder vi derfor yogaundervisning, privattimer, yogauddannelse, retreats, yogaudstyr og meget mere... For mig giver det mening at tage nogle bevidste hverdagspauser. At åbne døren ind i det stille rum. Det vil jeg gerne give videre til dig.

 

Se mine retreats her

Hos Yogamo tilbyder vi

I mit univers er yoga forsøger jeg, at skabe rum for allealle. Derfor tilbyder vi blandt andet:

 • Yogaundervisning
  Både online og på vores retreat sted på Samsø. Har du en hektisk hverdag, kan du gøre yoga til en ugentlig aktivitet med et abonnement på Yogamo Online. Du kan også booke et yogaophold i vores naturskønne omgivelser på Samsø, hvor jeg personligt vil guide dig i et roligt og trygt flow.
 • Privattimer
  Har du specielle behov og ønsker et skræddersyet forløb, tilbyder jeg min hjælp. Sammen kan vi finde frem til den helt rette løsning til dig.
 • Workshops 
  Ønsker I at opnå mental klarhed på arbejdspladsen, i foreningen eller i den private vennegruppe, tilbyder jeg yogaworkshops. På holdene kan der være op til 20 personer – og jeg kommer gerne ud til jer, hvis I ikke har mulighed for at komme til Samsø.
 • Yogauddannelse 
  Vil du dele ud af glæden ved yoga, kan du uddanne dig som yogalærer hos mig. Jeg tilbyder en 1-årig uddannelse AYogaStory i samarbejde med Helle Yde, som du kan gennemføre sammen med os på Samsø igennem seks retreat kombineret med online undervisning.
 • Yoga retreats 
  Vil du koble helt af fra hverdagen, tilbyder jeg yoga retreats i vores naturskønne omgivelser på Samsø. Under et ophold hos mig vil du trække dig tilbage og være i stand til at give mere tid til dig selv. Alle udefrakommende stressfaktorer elimineres, og du opnår en større indsigt i ånd, krop og sjæl.
 • Yogaudstyr til din yogapraksis 
  På Yogamo har vi vores egen webshop, hvor du kan få professionelt udstyr til din yogapraksis – så kan du skabe de bedste forudsætninger for at finde hjem med yoga.
 • TRE (Trauma Releasing Exercises)
  Dette er en metode, der frigiver spænding, stress og uro i kroppen. Har du stress eller traumer, kan disse forløses igennem TRE. Jeg har prøvet metoden på egen krop og taget en TRE uddannelse og tilbyder 1:1 sessioner.

 

Yogapraksissen er alsidigt – og derfor går jeg gerne i dialog med dig, så vi sammen kan finde den helt rette løsning til dine behov og ønsker.

Spørgsmål? Kontakt os ganske uforpligtende

Har du nogle spørgsmål til mig, min yogaundervisning eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at kontakte mig på tlf. +45 29 86 06 48 eller på mail: info@yogamo.dk. Der er masser af visdom i yogafilosofien, og jeg deler med glæde ud af den.