Find hjem med yoga

Mange mennesker lever livet i overhalingsbanen. Der er hele tiden mere at nå, mere at gøre og lige rundt om næste hjørne venter lykken - tror vi ihvertfald. I 2009 startede jeg min virksomhed Yogamo for at hjælpe os til at stoppe op og mærke efter. Jeg havde et ønske om at dele min glæde og kærlighed ved yoga. Kroppen er nemlig i stand til at helbrede sig selv, hvis blot vi giver den de rette betingelser og sørger for at opretholde den indre balance. Yoga kan med andre ord hjælpe os med at komme tilbage til vores indre kerne; til at komme hjem.

Jeg elsker selv at bruge min krop, mærke energien strømme og kroppen smile indefra. Dette ønsker jeg at dele ud af igennem min store erfaring. Hos Yogamo tilbyder vi derfor yogaundervisning, privattimer, yogauddannelse, retreats, yogaudstyr og meget mere... For mig giver det mening at tage nogle bevidste hverdagspauser. At åbne døren ind i det stille rum. Det vil jeg gerne give videre til dig. Yogapraksissen er alsidig, og derfor går jeg gerne i dialog med dig, så vi sammen kan finde den helt rette løsning til dine behov og ønsker.

Hos Yogamo tilbyder vi...

Yoga retreats

Rejs til dejlige Samsø på yoga og meditations retreat. Her foregår alting i et lidt langsommere tempo. Masser af fred og ro, smukke sandstrande, tid til fordybelse, lange gåture i den smukke natur, tid til at hvile og bare være

Yogaundervisning

Jeg underviser i meditativ yoga, hvor åndedret og bevægelse får lov at gå hånd i hånd.

Jeg tilbyder en bred vifte af yogahold på Samsø; triyoga, yoga for alle, yoga med hensyn, mandeyoga, restorativ yoga. 

Online yoga forløb

Jeg tilbyder en praktisk og fleksibel måde at dyrke yoga online, med nye videoer hver onsdag og forskellige serier tilgængelige, så du kan lave yoga efter eget skema.

Bliv medlem af det online univers her.

Yogauddannelse

Du får tid og fokus til dig selv, så du i løbet af et år kommer til at lære dig selv endnu bedre at kende. Samtidig fordyber du dig i yoga, så du fremover kan undervise, hvis du ønsker det

Privattimer & Workshops

Har du specielle behov og ønsker et skræddersyet forløb? Så tilbyder jeg min hjælp.

Efter ønske kan vi sammensætte et kort eller lidt længere program til hjemmetræning.

TRE (Trauma Releasing Exercises)

Dette er en metode, der frigiver spænding, stress og uro i kroppen. Har du stress eller traumer, kan disse forløses igennem TRE.

 


Spørgsmål? Kontakt os ganske uforpligtende

 

Har du nogle spørgsmål til mig, min yogaundervisning eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at kontakte mig på tlf. +45 29 86 06 48 eller på mail: info@yogamo.dk. Der er masser af visdom i yogafilosofien, og jeg deler med glæde ud af den.