YOGA RETREATS

Jeg tilbyder følgende retreats:

Yoga dagsretreat 30. januar 2022
 

Yoga & Vandre-retreat 3.-6. juni 2022

​​​​​​​​
Yoga & Stilheds-retreat 29.9-2.10 2022
 

Yoga dagsretreat 27. november 2022

Yoga retreat på Samsø

Giv dig selv et pause fra hverdagen. 

Rejs til smukke Samsø på yoga og meditations retreat. Her foregår alting i et lidt langsommere tempo. Masser af fred og ro, smukke sandstrande, tid til fordybelse, lange gåture i den smukke natur, tid til at hvile og bare være. 

På et yoga og meditations retreat kan du slippe stress og finde ind i dig selv.

Retreat betyder at trække sig tilbage

At trække sig væk fra dagligdagens ydre verden, kan være en god måde til i fred og ro at mærke dig selv på ny. Tænke over, hvor du er i tilværelsen. Hvor du er på vej hen. Åbne for nye idéer og ny inspiration til den hverdag, du efterfølgende vender tilbage til.

På et retreat får du masser af tid og ro til at komme i kontakt med dig selv.

Hvad foregår der på et yoga retreat

Vi starter dagen med at vække kroppen med blid flow yoga, hvor åndedræt og bevægelse følges ad. Efter yoga spiser vi lækkert økologisk morgenmad og i løbet af formiddagen tager vi ofte ud og nyder Samsøs smukke natur. 

Om eftermiddagen er der tid til at fordybe dig.
Du kan have brug for at hvile dig, du kan skrive og reflektere over nogle de emner som bringes op, du kan hygge dig med en god bog, nyde den dejlige have og den smukkeste udsigt over Samsø.
Sidst på eftermiddagen fordyber vi os i meditativ yoga og dybe afspændinger.

Aftensmaden spiser vi sammen og vi slutter aftenen af med guidet afspænding eller meditation.
Der er stilletid kl. 22 - 08.

Der serveres de bedste økologiske madvarer og menuen er nøje afstemt så den passer til et retreat.

På et stilhedsretreat indtages alle måltider i stilhed.

Hvilket yoga retreat skal jeg vælge?

Uanset hvilket yoga retreat du vælger hos mig, vil du tage hjem med lethed, livsglæde og energi i kroppen.
Du er omgivet af hav, ren luft og den smukkeste natur. 

Du laver yoga flere gange om dagen, hvor du synker ned i dig selv på yogamåtten, laver dynamiske flows, dybe stræk og masser af åndedrætsøvelser. Du bliver guidet ind i meditationer og afspændinger. Kombinationen af disse har en dyb indvirkning på din krop og dit sind, som du kan mærke lang tid efterfølgende.

Yoga retreat på Samsø året rundt

Jeg afholder retreats hele året rundt på Samsø, med flere dygtige samarbejdspartnere, sådan at jeg kan tilbyde dig noget af det bedste.
Er I en gruppe på minimum 10, kan vi sammen skabe en yoga weekend, et silent retreat eller noget andet, lige som I gerne vil have det.

Hvor tager jeg hen på et yoga retreat? 

For at komme ned i gear og væk fra dagligdagen, er det godt at rejse lidt væk fra de vante rammer. Du har sikkert hørt om yoga retreat på Bali, Goa eller i Thailand og det kan virke eksotisk og forførende. Men ofte er det ikke nødvendigt at rejse så langt væk.
Samsø er en fantastisk retreat ø i midten af Danmark, hvor det er nemt at komme til.
Mine yoga retreats foregår overvejende på et af de smukkeste retreat steder i landet, Ørnslund, som ligger i fantastiske omgivelser omsluttet af Brattingsborg skoven, noget af Danmarks smukkeste natur. 

Der sker noget helt magisk, når man befinder sig på Samsø. Du bliver naturligt mere centreret fordi du er omgivet af havet. Der er ingen steder at tage hen, ikke noget du skal nå og du får nemmere ved at synke ind i dig selv.