Mit ønske er, at inspirere dig til at finde hjem i dig selv

Det gør jeg igennem yoga, meditation, afspænding, retreats og uddannelse.

At finde hjem har været en længere rejse for mig selv.
En rejse der for alvor tog fart, da jeg i 2005 blev opmærksom på min indre stemme, der sagde STOP. Det var på et tidspunkt, hvor jeg arbejdede som indkøber i tekstilbranchen i et højt tempo. Her udviklede en forretningsrejse sig, til et længere ophold på et Ashram i Indien, som blev starten på en ny livsrejse for mig.
En rejse jeg stadig er igang med.

Yoga handler for mig mest om den indre rejse, tilbage til mig selv.
Om den ro jeg opnår, ikke bare i min krop, men også i mit sind og den tilstand jeg kommer i, hvor jeg hviler i bare at være til stede. 

Mine yogaklasser er dybe med masser af nærvær.  
Jeg tillader dig, at udvikle din egen praksis i det tempo der passer dig, og har respekt for at alle kroppe er forskellige. 

Udover at tilbyde ugentlige yogaklasser, uddanner jeg selv yogalærere på Dansk Yogas læreruddannelse i Vejle. Sammen med dygtige kollegaer tilbyder jeg en 2 årig uddannelse på mere end 800 timer.

Jeg har studeret yoga og meditation ved forskellige lærere i ind- og udland.
Jeg er Eksamineret Dansk Yogalærer i 2008, og har den uddannelse som et  solidt fundament under mig.

Derudover har jeg flere yogauddannelser bag mig og er uddannet indenfor TriYogaRestorativ yoga og TRE (Trauma Releasing Excersises).
Igennem de sidste 10 år har jeg også studeret og praktiseret meditation og mindfulness.

Oprindeligt er jeg uddannet på TEKO – VIA University College som Indkøber. Jeg har arbejdet med design og indkøb i 8 år, inden jeg måtte overgive mig 100% til Yogaen. Heldigvis har jeg stadig mulighed for at bruge min uddannelse og min erfaring. Nu finder jeg lækkert og bæredygtigt Yogaudstyr, som jeg både fremstiller under eget mærke samt videresælger fra gode leverandører. Se produkterne på min shop.

Lyt også til min historie og livsrejse i et interview med DR P1 i udsendelsen Mennesker Og Tro på Soundcloud

 

Anette Meldgaard Yogalærer