Mit ønske er, at inspirere dig til at finde hjem...

 

Det gør jeg bl.a. igennem yoga, meditation, afspænding, retreats og uddannelse. 

At finde hjem har været en længere rejse for mig selv.
En rejse der for alvor tog fart, da jeg i 2005 blev opmærksom på min indre stemme, der sagde STOP.
Det var på et tidspunkt, hvor jeg arbejdede som indkøber i tekstilbranchen i et højt tempo. Her udviklede en forretningsrejse sig, til et længere ophold på et Ashram i Indien. Et ophold der blev starten på en ny livsrejse for mig.
En rejse jeg stadig er igang med.

Yoga handler for mig mest om den indre rejse, tilbage til mit hjerte.
Om den ro jeg opnår, ikke bare i min krop, men også i mit sind og den tilstand jeg kommer i, hvor jeg hviler i bare at VÆRE til stede. 

Mine yogaklasser er dybe med masser af nærvær.  
Jeg tillader dig, at udvikle din egen praksis i det tempo der passer dig, og har respekt for, at alle kroppe er forskellige. 

Udover at tilbyde ugentlige yogaklasser, uddanner jeg selv yogalærere nu på en 1 årig uddannelse med afsæt på Samsø. Sammen med min nære og dygtige kollega Helle Yde, tilbyder vi en 250 timers uddannelse.

Jeg har studeret yoga og meditation ved forskellige lærere i ind- og udland.
Jeg er Eksamineret Dansk Yogalærer i 2008, og har den uddannelse som et  solidt fundament under mig.

Derudover har jeg flere yogauddannelser bag mig og er uddannet indenfor TriYogaRestorativ yoga og TRE (Trauma Releasing Excersises).
Igennem de sidste 15 år har jeg også studeret og praktiseret meditation og mindfulness.

Oprindeligt er jeg uddannet på TEKO – VIA University College som Indkøber. Jeg har arbejdet med design og indkøb i 8 år, inden jeg måtte overgive mig 100% til Yogaen. Heldigvis har jeg stadig mulighed for at bruge min uddannelse og min erfaring. Nu finder jeg lækkert og bæredygtigt Yogaudstyr, som jeg både fremstiller under eget mærke samt videresælger fra gode leverandører. Se produkterne på min shop.

Du kan lytte til min historie og livsrejse i et interview med DR P1 i udsendelsen Mennesker Og Tro på Soundcloud
​​​​​​
Du kan også lytte til min samtale om "Hjertets stilhed" som er blevet til en Apple Podcast fra Sjælesund & Sofie Henninger.

 

 

Anette Meldgaard Yogalærer