I stilhedens lys 3. - 8. august 2020

 

 

5 dybe dage til DIG

Med Svend Trier og Anette Meldgaard...
Der er en helt særlig stemning og skønhed på Samsø om sommeren, hvor vi afholder vores traditionelle sommerretreat med yoga og meditation. 
 

Du får tid og fokus til dig selv og lejlighed til at møde dig selv og andre på dybere niveauer samt åbne dig for naturens velgørende og healende kraft. 

 

Læs mere om vores sommerretreat med meditation og yoga 3. - 8. august i vores folder: Her

 

OBS:
Vi gennemfører vores 2 sommerretreats med yoga og meditation, i uge 30 og uge 32 som vi har gjort i 10 år nu. Vi har begrænset deltagerantallet til max. 14 for at kunne holde tilstrækkelig afstand i overensstemmelse med myndighedernes anvisninger.
Desuden giver vi mulighed for, at man kan afmelde sin deltagelse helt frem til retreatens start og få den fulde betaling tilbage, hvis årsagen til afmelding er symptomer som hoste, den mindste forkølelse, feber og lignende.

 

Har du yderligere spørgsmål, eller vil du sikre dig en plads, er du velkommen til at skrive til mig på anettemeldgaard@yogamo.dk eller du kan booke din plads HER.

Book plads nu

 

"Jeg fik redskaber til at  finde ro i krop og sind og give begge dele mulighed for at restituere. 

Varm, nænsom og nærværende undervisning gik op i en højere enhed med stilheden, - oplevelsen blev uendeligt betydningsfuld og brugbar for mig."

Lone Thing

 

 

 

 

 

Se mere i brochuren herunder