Stilhed og fordybelse 7. - 10. juni 2019

4 fredfylde dage i stilhed.

Giv dig selv et pause fra hverdagen. Rejs til smukke Samsø

Hvem kan deltage:

Til 

Indhold: 

Dagene foregår overvejende i stilhed med undervisning i yoga og meditation. Den første og sidste dage på retreatet, er der tid til at snakke med hinanden, lære hinanden at kende og dele de indsigter og udfordringer, der er kommet frem i løbet af dagene i stilhed. 
Der er stilletid hver aften fra kl. 22-09. Se program neden for. 

Underviser:

Anette Meldgaard

Anette siden 2008 undervist i yoga, meditation og afspænding. Hun er kendt for sit dybe nærvær og præcise instruktioner i undervisningen.

Anette har flere yogauddannelser bag sig, bl.a. dansk yoga uddannelse, TriYoga, restorativ yoga og afspænding, og hun har siden 2009 uddannet yogalærere på en 2 årig uddannelse hos dansk yoga i Vejle.

Igennem de sidste 10 år har hun studeret og praktiseret meditation og mindfulness, og har stor erfaring i at undervise stressramte.

Anette bor til daglig på Samsø, driver Samsø Retreat og har indgående kendskab til øens særlige natur.

 

Anette Meldgaard

Udbytte: 

Flere dage med yoga, meditation, stilhed og sund mad kan sætte et aftryk i krop og sind, som du kan næres af igennem lang tid. Du kan måske opleve, at finde ind i en helt ny ro og klarhed, slippe træthed og stress og blive mere bevidst med hensyn til din vej i livet. Erfaringer viser, at et retreat kan have en positiv indflydelse på dit generelle velbefindende og dit helbred.

Hvor: 

Pris: 

 

Kost:

Maden er vegetarisk, overvejende økologisk og lokal og så videt det er muligt glutenfri. Har du særlige krav til kosten, bedes du give besked herom, så vi kan tage de rette hensyn.

Sådan kommer du til Samsø:

Du kan tage færgen til Samsø fra Jylland (Hou) og Sjælland (Kalundborg). Vi kan hjælpe med at arrangere fælles kørsel fra færgen til Samsø Retreat og flere finder en at køre sammen med, når vi sender en mail ud en måneds tid før retreatet starter.

Stilhedsretreat på Samsø 18. - 21. maj 2018

 

Program:

Fredag d. 7. juni 2019

 

Kl. 15 - 18: Ankomst til Samsø

 

 

Lørdag d. 8. juni 2019

 

 

Søndag d. 9. juni 2019

 

 

 

Mandag d. 10. juni 2019

 

 

 

Vi slutter omkring kl. 12, så du kan komme med en færge i løbet af eftermiddagen. 

 

 

Book ophold her