Bevidsthed og livsglæde - Yoga og meditationsretreat på Samsø d. 22.-27. juli 2024


Om retreatet

"Bevidsthed & Livsglæde" - Sommerretreat på skønne Samsø, hvor du har mulighed for at lade dig selv op og fordybe dig i naturskønne omgivelser.

Der er en særlig stemning og skønhed om sommeren på Samsø. Naturen byder på fantastisk mange smukke scenarier, vejret er ofte mildt og solrigt og stemningen i skoven støtter op om vores retreat. Du bliver forkælet med fredfyldte dage i fordybelse med yoga, meditation, nærende kost og tid bare til dig. Stille tid der giver dig mulighed for at se indad for en stund og bare være til stede i et kærligt  og støttende rum i tæt kontakt med dit hjerte. 

Yogaformen er meditativ og fordybende med mulighed for at synke dybere ind og heale på et dybt plan. Samtidig vil der være lidt mere flow og energi, særligt i morgenflowet, så du får energien til at flyde i din krop og mærker styrken inden i dig. 

Meditationsformen tager udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer og vi vil udforske forskellige former for meditation og desuden arbejde med selvrefleksion og nærværstræning. 

Vi glæder os til at dele de smukke sommerdage på Samsø med dig

Retreatet foregår hos Samsø Retreat. Du overnatter i skønne lyse værelser i forskellige størrelser, med bad og toilet tilknyttet. Stedet ligger i skovbrynet ved den flotte skov Brattingsborg, på sydøen af Samsø tæt på hav og strand. Huset er omgivet af en dejlig gammel have med mange fine og forskellige haverum. Hele stedet summer af stilhed og ro, som du kan lade dig synke ind i, mens du er på retreat. Læs mere her: Samsøretreat.dk

 

Book plads nu

 

Retreatet giver dig 

 • Ro dage med meditation & yoga, efterlader et aftryk af ro og nærvær i dig, som du kan tage med dig hjem
   
 • Vitalitet formen er meditativ og fordybende, energi opbygges i dit system, der kan give dig fornyede kræfter og større vitalitet
   
 • Overskud når du kan træde ud af den daglige rytme for en stund, hvor du ikke har praktiske forpligtelser, får du overskud til at mærke dybere ind i dig selv for derefter at give ud af dit overskud. 
   
 • Fællesskab du inviteres ind i et hjertevarmt fællesskab, hvor vi sammen deler det meditative rum
   
 • Glæde når vi slipper den ydre verden for en stund, kommer vi ofte i kontakt med det sted i os hvor glæden bor uafhængig af noget i det ydre

I nærværets lys, vil forvandlingen ske
                                            
 - Svend Trier

 

 

Programmet

Mandag

15.00 Åben for ankomst
18.00 Velkomst
19.00 Middag
20.30 Meditation og introduktion
22.00 Stilhed

Tirsdag/onsdag/fredag

7.30 Morgenyoga
9.00 Morgenmad
10.30 Meditationsundervisning
12.30 Frokost
16.30 Blød yoga
18.00 Middag
19.30 Meditation
22.00 Stilhed

Torsdag (Delvis fridag til at opleve øen)

7.30 Morgenyoga
9.00 Morgenmad
18.00 Middag
19.30 Meditation
22.00 Stilhed

Lørdag

7.30 Morgenyoga & Meditation
9.00 Morgenmad & på gensyn...

Vi slutter kl. 10, så du kan nå en færge hjem i løbet af formiddagen

 

 

Book plads nu

 


 
 
Undervisere
 

Navn: Anette Meldgaard

Uddannelse: Yogalærer fra Dansk Yoga i 2008, TriYoga level 3, TRE (Trauma Releasing Excercises). Jeg har særligt fokus på flows, hvor bevægelsen bliver en langstrakt meditation sammen med restorative yogaøvelser og meditation. 

Baggrund: Jeg er uddannet yogalærer fra Dansk Yogas uddannelse i 2008 og har siden undervist og uddannet mig videre inden for yoga og meditation samt kropslig traume behandling. Jeg bor til daglig på Samsø, hvor jeg har min virksomhed og til daglig underviser i yoga, uddanner yogalærere igennem AYogaStory, afholder retreats og nyder naturen, roen og stilheden. 
Jeg har tidligere arbejdet som kreativ indkøber i tekstilbranchen og bruger min kreative side i mit arbejde som yogalærer. 
Jeg elsker at skabe rum for fordybelse, undersøgelse og læring og glæder mig til at invitere dig med. 

Navn: Svend Trier

Stifter og leder af Quantum Seminars, som gennem snart 30 år har arrangeret kurser og seminarer med internationalt kendte spirituelle lærere.

Meditationslærer, foredragsholder og forfatter. Har undervist i meditation og bevidsthedsudvikling siden 1971 og er en af pionererne herhjemme indenfor dette felt.

Forfatter til bøgerne Vær dit eget lys (Borgens Forlag), Meditation - en rejse tilbage til dig selv (Politikens Forlag) og senest Yoga som spirituel praksis (Gyldendal).

Svend er kendt for sin udogmatiske indstilling og sin klare og præcise måde at undervise på.

 

Kontakt

 

Ved yderligere spørgsmål kontakt os på

Telefon: +45 29 86 06 48

E-mail: info@yogamo.dk